Nieuws


Workshop met Chief Instructor Sifu Edgar Zimmermann

Met gepaste trots delen we mee dat de EWO Wingtczun Kungfu Chief Instructor Edgar Zimmerman (de instructeur van de instructeurs in Tilburg) vanuit Enschede naar het zuiden komt om een workshop te verzorgen voor de leden van EWO Wingtczun Kungfu Noord-Brabant!
Datum: Zaterdag 6 April 2019.
Tijd: 14.00.
Lokatie: Kerkenbosplaats 1 te Tilburg.

Voor leden van EWO WIngtczun Kungfu NB. Nog geen lid? Meldt je aan voor een gratis proefles en wie weet kun je er nog bij zijn!

Fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en de beste wensen voor 2019!

Afgelopen jaar was weer een uiterst enerverend jaar. Er is hard gewerkt aan de integratie van het op 4 elementen gebaseerde lesprogramma. Verder hebben we flink geïnvesteerd in onze training- en coachingsvaardigheden. Voor komend jaar hebben we, in het verlengde van deze ingeslagen weg, ook weer een mooi doel om op te focussen. Zo nu en dan zullen we wel een kijkje geven van waar we mee bezig zijn. Heb jij ook een mooi positief doel voor het komende jaar?

Wij wensen iedereen fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en de beste wensen voor fantastisch en machtig mooi 2019! Dat je al je doelen voor 2019 mag bereiken!

ps. Woensdag 2 januari 2019 zijn we weer van de partij voor de eerste WingTczun training van het nieuwe jaar!

Sifu certificaat Rémon

Zaterdag 24 maart 2018 ontving Rémon uit handen van Sifu Edgar Zimmermann zijn Sifu certificaat. Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze milestone! Voortaan worden de lessen in Tilburg dus verzorgt door maar liefst twee sifu's!

Eerste studenten Teacher Grade

Met gepaste trots kunnen we melden dat gisteren de eerste 2 leden bij EWO Wingtczun Kungfu Noord-Brabant hun 12e leerlinggraad hebben behaald. Ze zullen de training vervolgen en beginnen met de eerste TG (Teacher Grade). Heren, proficiat!

Lees meer

Zomersluiting 2018

Ook dit jaar is onze trainingslocatie van wijkcentrum Contour - DeTwern helaas een aantal weken ('s avonds) gesloten. In 2018 is dat van maandag 16 Juli t/m 8 Augustus (week 29 t/m week 32).

Indien het weer het toelaat zullen er wellicht 1 of 2 extra buitentrainingen worden georganiseerd om de echte liefhebbers een beetje tegemoet te komen. Tijden en locatie die doorgaans voor extra buitentrainingen wordt gebruikt worden nog bevestigd.

De reguliere trainingen op de starten weer op maandag 23 Augustus a.s.

Iedereen al vast een fijne zomervakantie gewenst!

Hoe Wing Chun acteur Robert Downey van zijn verslaving afhielp

Voor sommigen is Wing Chun een leuke hobby, voor anderen een manier van leven. Het geeft je een doel, discipline, je leert jezelf er beter door kennen. Voor Robert Downey is het zelfs meer dan dat, Wing Chun redde zijn leven.

Na jaren ernstige verslaving, afkick klinieken en arrestaties hoopte de 'Iron Man' dat Wing Chun hem zou helpen om weer routine en discipline in zijn leven terug te krijgen. En van meet af aan deed hij er alles aan om consequent te trainen.

Lees meer