Online training


Opnieuw zijn het bijzondere tijden die vragen om een bijzondere en creatieve aanpak. Gelukkig hebben we ervaring met bijzondere situaties en er op een creatieve manier mee omgaan. In deze tijden waarin fysieke contactsport niet toegestaan is, hebben we gekeken naar hoe en wat wel. Onderdeel van Wingtczun Kungfu zijn diverse slagtrainingen en drills, vormen (soort kata's), balans-, ademhaling en ontspanningsoefeningen. En laten die zich nu perfect lenen voor individuele training.


Het mooie van deze tijd is dat de technologie het mogelijk maakt om op afstand, online begeleiding te kunnen geven. Wij doen dat via Zoom, op dezelfde tijden als er normaliter getraind wordt. Op die manier blijf je in ieder geval op dezelfde tijden aan je eigen gezondheid, vaardigheden en ontwikkeling werken. En je kunt gewoon vragen stellen; hoe mooi is dat?

Dit jaar vallen de feestdagen tussen de vaste trainingsdagen dus ook op de maandag en woensdag tussen Kerst en Oud-en-Nieuw zijn we er voor onze leden!

We wensen jullie allemaal fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2021! En wie weet zien we jullie tussen de verschillende feestdagen ook nog online! Tot gauw!

PS. Heb je de link voor de online training niet ontvangen of per ongeluk gewist? Kijk even bij de spam of stuur ons een bericht en dan sturen we je de link!