Nieuws


Online training

Opnieuw zijn het bijzondere tijden die vragen om een bijzondere en creatieve aanpak. Gelukkig hebben we ervaring met bijzondere situaties en er op een creatieve manier mee omgaan. In deze tijden waarin fysieke contactsport niet toegestaan is, hebben we gekeken naar hoe en wat wel. Onderdeel van Wingtczun Kungfu zijn diverse slagtrainingen en drills, vormen (soort kata's), balans-, ademhaling en ontspanningsoefeningen. En laten die zich nu perfect lenen voor individuele training.

Lees meer

Bijzondere tijden

Tja, een contactsport met 1.5m afstand waarborgen...dat is wel iets bijzonders. De trainingslocatie is van overheidswege gesloten. Dus wat doen we dan? Precies! Aanpassen en kijken naar wat wel kan!

Bij EWO Wingtczun Kungfu leer je naast trainen met een trainingspartner ook diverse drills en vormen (soort kata's). De focus kan nu ook gelegd worden op de details en waar een ieder kan optimaliseren. Er staan (voor leden) extra instructiefilms online en er worden live online trainingen gegeven. Daarin kan men alsnog zien wat en hoe we doen wat we doen en is er ruimte om vragen te stellen. En nu is het ook een mooie tijd om aan je mentale kracht te werken. Welke belemmerende overtuigingen heb je? En hoe kan je hier mee om gaan en dit omvormen naar iets wat wel voor je werkt?

Wil je meer informatie over wat wel kan? Vul hieronder het formulier in, stel je vraag en we nemen contact met je op!

Rots en Water

Op diverse basisscholen en in het voortgezet onderwijs heeft men wel eens gehoord van of is men bekend met het trainingsprogramma Rots en Water. Met dat programma leren kinderen/jongeren o.a. omgaan met stress, druk, pesten en geweld. Bij Wingtczun Kungfu maken we gebruik van de elementen Aarde, Water, Wind en Vuur.

Lees meer

Fijne feestdagen!

Afgelopen week waren al weer de laatste examens van dit jaar. Voor de geslaagden; van harte gefeliciteerd!

Maandag 23 december is tevens de laatste training van dit jaar. We zien jullie graag weer terug vanaf maandag 6 januari. En kids zijn welkom vanaf maandag 13 januari.

Tenslotte wensen we iedereen heel fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een mooi en leerzaam 2020 toe!

Kids training van start!

Yes! Vanaf 13 januari 2020 gaan de EWO Wingtczun Kungfu trainingen voor kids beginnen! Tussen de 8 en 13 jaar? Dan kun je het nieuwe jaar goed te beginnen en je aanmelden voor een gratis proefles.

"Strength comes from the inside"

En toch kunnen we alleen al met houding zoveel invloed uitoefenen op onze mindset. Niet als een trucje..

Lees meer