Ervaringen van leerlingen

Ervaringen van Wing Chun leerlingen

"Vrij snel effectief"

Harry van den Oetelaar had al vele jaren vechtsporten beoefend, waaronder Karate (2e dan). Door blessures was hij op zoek naar een vechtkunst die hij nog wel goed kon beoefenen. Wing Chun bood dit voor hem.

"ik vond Wing Chun al vrij snel effectief. Op het eerste gezicht "eenvoudige" bewegingen hebben veel diepgang. Het systeem is allround, van close combat tot grondgevecht.

Naast praktijk krijg je ook goede achtergrond informatie over de geschiedenis, herkomst en verschillende lijnen zoals Ip man en Tan Yik. In de toekomst wil ik graag met de wooden dummy leren werken en wat meer aandacht besteden aan het vrije gevecht"

"Wing Chun geeft meer zelfvertrouwen"

"Ik ben Wing Chun gaan doen om lichaam, geest en mind actief te houden. Mij bevalt op de eerste plaats de sfeer, mix van dames en heren, de goede uitleg, en de vele nieuwe dingen die er te leren zijn en uitgelegd worden. Persoonlijk vind ik het zeer leerzaam en ontspannen wat mij bij gebracht wordt.

Wing Chun geeft meer zelfvertrouwen in je dagelijks bestaan. Er zijn slimmigheden waarvan ik, en wellicht meerderen met mij, het bestaan niet wist

"Ik ben er erg enthousiast over"

Ik ben gestart met Wing Chun om op een andere manier te bewegen en in iets nieuws te duiken dicht bij huis.

Door afwisselend met diverse cursisten te trainen leer ik de technieken steeds te verbeteren. In de toekomst wil ik de technieken graag toe kunnen passen in een reële situatie.

Hoewel de instructeurs aan hetzelfde programma werken, is er wel verschil in aanpak/uitleg. Soms is dat schakelen, anderzijds zijn die persoonlijke accenten een verrijking.

Hetty Jansen

"Mooie sport met diepgang"

De reden voor Django om Wing Chun te gaan doen was om een mooie sport met diepgang te leren. "Na de proefles was ik verkocht. Het is een leuke en mooie stijl.

Rémon en Remko zijn beiden erg gedreven en fanatiek. Ze leggen allebei op hun eigen manier uit, waardoor je vaak meerdere manieren leert. Welke het beste bij je past is aan jezelf natuurlijk maar het is fijn dat ze dit zo doen.

De sfeer is ontspannen, zonder uitslovers in de lessen."

"Efficiënte techniek"

Jos Vallen is met 67 een van de oudste leerlingen (Frans is met 70 de oudste). Met een judo achtergrond vormde Wing Chun voor hem een nieuw doel.

"Mijn motivatie is om coördinatie en reflexen op peil te houden. Daarnaast is het mooi dat een en ander in de praktijk wel eens van pas zou kunnen komen.

De twee instructeurs zijn enthousiast en uitermate deskundig. De techniek is efficiënt en de onderlinge contacten zijn prettig."

"Rémon en Remko zijn gedreven instructeurs"

Ik startte met Wing Chun om mijn lichamelijke en geestelijke fitheid te verbeteren en weerbaarheid te verhogen

Rémon en Remko zijn gedreven en snappen waar ze het over hebben, op basis van hun jarenlange ervaring, dat is zeker terug te zien en te merken. Ik heb ook vertrouwen in de gekozen manier van lesgeven (persoonlijke aandacht).

Het enthousiasme van Rémon en Remko wordt aangevuld door een goede afwisseling in de lessen.

Mijn complimenten en bedankt voor de lessen!

Maurits

Zelf ervaren? Neem een gratis proefles!

Onze lessen worden gegeven op maandag en woensdagavond (zie Contact voor exacte tijden en locatie)

Je kunt ons bellen, WhatsAppen of het formulier hieronder invullen.

Bel: 06 37 44 41 07

WhatsApp: Wing Chun WhatsApp

Velden met een * zijn verplicht